Спасибо,кроссовки отличные! Рекомендую порядочного продавца!!
Якщо вам дорогі зароблені кошти - ніколи не зв`язуйтесь з цим продавцем (Клабіна Тетяна)!!!!
Продавець продає речі з секонд-хенду в дуже незадовільному стані, вказуючи, що вони без нюансів `супер`!
Замовила споривні штани. Мені потрібні в садочок, в гарному стані, без катишок і плям... про це питала Тетяну неодноразово!!. Вона з впевненістю запевнила, що нюансів ніяких нема (вибачте, але катишки по всіх штанях для мене - це ох який нюанс)! Штани коштують 100 грн одні - це середня ціна по всьому сайту, не супер дешево як для б/у речі...
Я розумію, що б/у речі навряд будуть виглядати, як нові (хоча як правило продавці попадались до цього чесні й відповідальні - якщо була проблема - повідомляли відразу!). Якби продавець повідомила мене, що все-таки штани в не зовсім такому суперовому стані - я б шукала далі!
На мої повідомлення, що хочу повернути штани, звичайно відмовилась! Тепер в мене є двоє штанів за 200 грн, щоб носити вдома, бо на люди таке вдягати не можна!
Ситуація з цим продавцем (Тетяною Калабіною) бачу, не вперше! І мало негативних відгуків просто тому, що продавець принципово не оформляє замовлення, щоб покупці не могли залишати відгуків!
Дякуючи модератору (я представила фото, скріни переписки на розгляд) - я можу залишити цей відгук!
І знайте, якщо ви колись замовили щось у Тетяни і воно було в гарному стані - вам посто пощастило!!! Бо якщо потрібна вам річ буде, як тряпка - вона вам її все одно продасть і не моргне!!!
Я буду залишати відгуки де тільки можливо, де мені дозволять - тут, на інших сайтах, в фб, додам в чорний список продавців!!! НЕ МОЖНА ВІДВЕРТО НАЖИВАТИСЯ БРЕХНЕЮ ВЕСЬ ЧАС!!! Колись життя розставе все на свої місця! Повірте, Таня!
Хороший оперативный покупатель! Рекомендую.
Рекомендую, как порядочного продавца! Товар соответствует описанию!
Очень приятное общение, хороший продавец, товар соответствует описанию, отправка быстрая, от сделки только позитивные эмоции))) Рекомендую!
Продавец очень добросовестный и внимательный! Состояние вещи действительно в идеальном состоянии, покупкой осталась довольна))
Всем рекомендую!!!!!
Спасибо за покупку!!!!
Очень приятный покупатель!!!
Была рада сотрудничеству с Вами!!!
Рекомендую !!!!!!
Перший раз залишаю негативний відгук! Але цей продавець брехлива хамка і мене до цього винудила! Купляла в неї спортивний костюм. В оголошенні вказано, що Ральф Лорен. Питаю, чи оригінал і який склад? Відповідь: "оригинал, хлопок". Відкрила я то нещастя, а воно від поліестеру аж скрипить, в складі 50/50 з бавовною. З таким самим успіхом можна було сказати, що поліестер, адже в рівних пропорціях, так ні, їй вигідніше було збрехати в сторону бавовни! Мало того! Всередині зі всіх швів стирчать нитки, бірка основна пришита, якби хто п"яний в підвалі пришивав, строчки криві! Якщо продавець не розуміється, чи оригінал чи ні, то для чого впевнено відповідати, що так?! На мої претензії і бажання повернути їй товар, вона заявляє "он же не эластиковый и не флисовый. и это ваше мнение,что дорого,посмотрите,в каком состоянии вещи продают гоооораздо дороже. вообще назад я забираю,когда заранее оговариваетя.
отправляйте за свой счет но только новой почтой.
деньги верну когда получу посылку" Питання: це я маю оплачувати доставку в обидві сторони, чи вона мені гроші збирається повернути, коли вийде з пошти? Але, як я зрозуміла ця хамка взагалі б не прийшла за ним і я би ще платила за подорож цього дрантя по Україні! Ви, звичайно, вибачте, але яке я повернення з вами мала обговорювати? Ви посилаєтесь на те, що заміри ви мені добрі дали, хоч я уточнила, що нам буде на виріст. Але ми не обоворювали, що ви мені продасте таке гімно і будете мене переконувати, що то шоколад! Але найбільше мене обурило те, що ця особа бігом повидаляла всі фото костюма з оголошень (в неї в одному оголошенні по кілька речей) і коли я хотіла зробити замовлення, аби могти залишити відгук, вона їх просто відхиляла! І так близько 9 разів! Відгук залишаю завдяки модератору! А вам, Тетяна, бажаю не наживатись на брехні. бо я на 300 грн не збіднію, а вам вони боком вилізуть!
Оце кусок переписки, щоб майбутні покупці знали, з якою наглою особою матимуть справу.
ТАТЬЯНА 4 сент. 2017
вы что смеетесь,если вам он не пондравился-это ваши проблемы. отсылайте новой если хотите его вернуть,я и так иду вам на встречу,у меня возврат оговаривается заранее,или если бы я вам замеры не те дала или он в плохом виде.не морочте мне голову. за посылкой я прийду
Лана 4 сент. 2017
Я сміюсь?! Повернення обговорюється, якщо покупець не впевнений в розмірі! Я вам писала, що буде на виріст, тому такий варіант повернення відпадає. А те, що костюм мені не подобається-це трохи інакша ситуація, ніж та, що ви ЗБРЕХАЛИ! Тут не про подобається-неподобається йдеться! А про те, що ви недобросовісний продавець! Якби я не питала про склад і оригінальність фірми то ви б мені зараз закидали те, що він мені просто не подобається! І після того, як мене обманули при покупці, то ще маєте наглість казати, що йдете мені назустріч?!
Лана 4 сент. 2017
підтвердіть замовлення, бо його підтвердить модератор

ТАТЬЯНА 4 сент. 2017
напишите номер посылки и я вам верну деньги
Лана 4 сент. 2017
то як вам повірити, що ви заберете свій костюм та ще й гроші повернете, якщо ви замовлення так і не підтвердили! Ви брехлива людина і абсолютно непорядний продавець. Ви намірено збрехали про товар.
Спасибо большое за покупку и приятное сотрудничество!
С большим удовольствием рекомендую, как честного и ответственного покупателя с вежливым и позитивным общением. Побольше бы таких хороших людей!
Удачных Вам покупок и только полезных приобретений!!!!
Рекомендую покупателя. Быстрая оплата и приятное общение. Много Вам продаж и благодарных покупателей.
Спасибо Вам за вещи! Состояние отличное и полностью соответствует фото. Татьяна приятный, внимательный и ответственный продавец, быстрая отправка - всем рекомендую!!! Желаю Вам больших продаж и хороших клиентов!
Спасибо большое,контактный продавец,быстрая отправка, качественный товар
Мои найлучшие рекомендации!Грамотный и ответственный покупатель ! Всех благ☺☺☺
футболкой довольна , продавца рекомендую, описание точное
Велике дякую за босоножечкі.Стан дуже хороший.Продавець відповідальна людина.Всім рекомендую.
Посылку получила. Спасибо. Осталась очень довольной. Девочки рекомендую как очень внимательного , оперативного и положительного продавца.Столько позитива от покупки. Еще раз спасибо!
ПРОДАВЕЦ СУПЕР ,КУПИЛА ШЛЕПКИ В ИДЕАЛЬНОМ СОСТОЯНИЕ)))))РЕКОМЕНДУЮ)
замечательный продавец!!быстрая отправка,всё соответствует описанию!очень приятно сотрудничать!от сделки только приятные эмоции!!спасибо вам большое!!всем рекомендую!
Татьяна хороший продавец, товар соответствует описанию, отправка быстрая, от сделки только позитивные эмоции))) Рекомендую!
Ответственный покупатель, оплата своевременная. Носите с удовольствием. Всем рекомендую.